tirsdag 29. mars 2011

Snart vår, men først Åretur.

Sitter og forbereder meg til neste samling i Rektorskolen, men tankene er i ferd med å bevege seg mot skitur til Åre med gode studiekompiser. Gleder meg til perfekte skiforhold, god mat og kanskje noe god drikke. Vi diskuterer alltid skole når vi møtes og i år blir det ekstra interessant fordi alle holder på med lederutdanning. Skal bli interessant å høre erfaringene til de andre i forhold til de jeg har gjor meg. En ting er sikkert - meningsbrytninger er utviklende. De gode stundene for slikt er vanskelig å finne, eller prioritere, i en travel hverdag med kollegaer...

2 kommentarer:

  1. Kjenner selv også at det nærmer seg samling. Det blir bra, hvor det er veldig mange nyttige diskusjoner og erfaringsutvekslinger. I en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å finne tid til dette. Da er det fint med samlingene, hvor vi har denne muligheten.

    SvarSlett
  2. Enig med deg i at meningsbrytninger er utviklende. Er glad vi har fått til samarbeidet på lederteamnivå med dere og ungdomsskolen, et fora som er ypperlig for å drøfte viktige skolesaker. Dette er et fora med åpen agenda og stor takhøyde. Viktig både for å koordinere oss kommunalt og for å lufte meninger og forslag.

    SvarSlett